Spierstimulator

“jouw eigen ontspannen personal trainer”

Spierweefsel wordt sterkte naarmate je het regelmatig prikkelt. Dit kan met behandelingen aan de spierstimulator. Deze behandelingen duren 25 minuten waarbij de kracht ligt in de intensiteit van het geautomatiseerd samentrekken van de spieren d.m.v.  electrostimulatie.

Spierweefsel gestimuleerd om op te bouwen.  Gevolg: strakkere spierspanning en verhoging van de stofwisseling.

De spierstimulator wordt in principe in kuur vorm aangeboden  maar kan ook in losse behandelingen toegepast worden.

Losse behandeling €  25.50
Kuur 10x  – 199.00

TEB Thermo Elektro Bodyshaper

“revolutionaire technologie voor figuurcorrectie”

De TEB combineert infrarood met elektrostimulatie. Deze combinatie verhoogt de doorbloeding waardoor de vetverbranding gestimuleerd wordt en de afvalstoffen optimaal worden afgevoerd, de spieren worden optimaal getraind.

Er is een keuze uit 21 verschillende programma’s zoals figuurcorrectie, spierversterking, vocht drainage, lipolyse en afslanken. Elke behandeling duurt 45 minuten.

De TEB vertoont verbluffende resultaten bij verstevigen van de huid en de spieren, plaatselijk vetverlies, cellulite, oedeem, stimulatie van de lymfecirculatie en body shaping.

Losse behandeling €  75.00
Kuur 10x  – 299.00

LPG Wellbox

“mechanische bindweefselmassage”

Met behulp  van de wellbox wordt er een diepe mechanische bindweefselmassage toegepast. De behandeling richt zich vooral op het bindweefsel. Dit is de huidlaag waar het meeste collageen ligt opgeslagen, door de mechanische bindweefselmassage wordt het collageen gestimuleerd en de doorbloeding verbeterd.

De behandeling duurt 30 minuten en voelt als een stevige, pijnloze, fijne massage.

Losse behandeling €  47.50
Kuur 5x  – 199.00
Kuur 10x  – 375.00

IPL defenitief ontharen

“nooit meer scheren, epileren of harsen”

Ontharen door lichtpulsen (IPL) is een aangename en effectieve manier om definitief van ontsierende haargroei af te komen. Met deze “laser” – techniek behoort scheren en harsen van gezicht, oksels, bikinilijn, benen, buik, borst en rug tot het verleden.

De verschillende tarieven kunt u opvragen via de mail: info@beautyandbalance.net
(sommige verzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk elektrische ontharing in het gezicht)

IPL pigment verwijderen

“verwijderen van bijvoorbeeld ouderdomsvlekken”

Pigment verwijderen door lichtpulsen (IPL) is een effectieve manier voor het verwijderen van pigmentvlekken. Met deze “laser”-techniek wordt door de lichtflits het pigment verpulverd.

De verschillende tarieven kunt u opvragen via de mail: info@beautyandbalance.net

Compressie therapie

Intermitterende pneumatisch”

Compressie therapie is een op luchtdruk werkend lymfedrainage systeem. In een luchtdrukpak wordt ritmisch lucht in gebracht en weer af gezogen. Deze passieve therapie zorgt voor een verbeterde bloedcirculatie en lymfestroom en stimuleert het metabolisme (stofwisseling). Deze Mechanische lymfedrainage zorgt voor een verbeterde lymfestroom en kan uitstekend worden ingezet bij lymfoedeem en lipoedeem. Door de verbeterde lymfestroom is de behandeling ook uitermate geschikt als ondersteuning bij gewichtsverlies.

Wanneer de lymfestroom weer goed functioneert, reinigt het lichaam zichzelf. Klachten zoals vermoeidheid, pijn in de benen, futloosheid, vochtophoping en cellulitis zullen verminderen of zelfs verdwijnen.

Welke resultaten kan ik verwachten?

  • zichtbare vermindering van cellulite
  • geleidelijk gladder wordende huid
  • omvangvermindering
  • verhoging van vetverbranding
  • ontgifting
  • verbetering van bloedcirculatie en lymfestroom
  • behandeling van oedeem
  • vermindering vermoeidheid, lusteloosheid, stress, rusteloze en/of pijnlijke benen

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Voor zowel vrouwen als mannen die hun figuur willen verbeteren, last hebben van ophoping afvalstoffen, vocht, vermoeidheid of oedeem.

Losse behandeling €  35.00
Kuur 5 behandelingen € 165.00
Kuur 10 behandelingen € 299.00

U kunt de compressie behandelingen goed combineren met de infra rood sauna. Voor de compressie behandeling neemt u eerst 30 minuten plaats in privé infrarood cabine, hierbij wordt  uw metabolisme met infrarood therapie verhoogd. De verhoogde bloedcirculatie activeert de ontbinding van overtollig vetweefsel. Hierdoor verbrandt u calorieën door een verhoogd metabolisme.

Compressie behandeling in combinatie met de infra rood sauna totaal: 60 minuten

Losse behandeling €  55.00
Kuur 5 behandelingen € 265.00
Kuur 10 behandelingen € 489.00

IPL acne behandeling

“acne verminderen m.b.v blauw licht”

Acne wordt veroorzaakt door een bacterie. Deze bacterie kan bestreden worden met blauw licht met een golflengte van 415 Nanometer. Er zijn meerdere, wekelijkse behandelingen nodig om de acne bacterie te behandelen.

De verschillende tarieven kunt u opvragen via de mail: info@beautyandbalance.net

IPL bloedvaatjes verwijderen

“verwijderen van storende, verwijde bloedvaatjes”

De rode bloedcellen in de vaatjes absorberen het licht waardoor de vaatjes verhit worden en coaguleren (samensmelten).

De verschillende tarieven kunt u opvragen via de mail: info@beautyandbalance.net

Lipo Cavitatie

“…een droom lichaam zonder te snijden…”

Lichaamsvet verdwijnt net als bij een liposuctie, maar u hoeft niet onder narcose en er wordt niet geopereerd.

Het principe van de behandeling komt uit de medische wereld en is gebaseerd op implosie van vetcellen d.m.v.  ultrasone geluidsgolven.

Wat is Lipo-Cavitatie?

Lipo-Cavitatie is een zeer effectieve behandelmethode voor vermindering van lokale vetophopingen en cellulitis. Krachtige ultrasone geluidsgolven van 40 Khz, die leiden tot lipo-cavitatie, zorgen ervoor dat de vetcellen vernietigd worden. Het afgebroken vet verlaat het lichaam via de lymfebanen op een natuurlijke manier. Om deze afvoer te stimuleren voeren wij standaard een lymfedrainage behandeling uit na de Lipo-Cavitatie. Bovendien wordt u geadviseerd om veel water te drinken en extra te bewegen na de behandeling.

Hoe verloopt de Lipo-Cavitatie behandeling?

Allereerst wordt besproken welk gebied u behandeld wilt hebben en krijgt u advies over de duur en het aantal behandelingen. Het aantal behandelingen hangt af van de ernst van de vetophopingen en de doelen die u voor uzelf stelt. Vervolgens gaan we over tot behandelen. Na het aanbrengen van een contactgel wordt de behandelkop op het te behandelen gebied gebracht. Er worden roterende bewegingen met de behandelkop uitgevoerd om zodoende alle vetcellen te treffen. U voelt nagenoeg niets van de behandeling, soms kan een lichte tinteling of warmte worden waargenomen. Na de Lipo-Cavitatie ondergaat u een lymfedrainage behandeling m.b.v. elektrostimulatie (EMS). De gehele behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een sculpt product om de lipo-sculptuurbehandeling verder te ondersteunen. Dit product wordt geadviseerd om thuis te gebruiken tot aan de volgende behandeling om het resultaat verder te optimaliseren.

20 minuten behandeling Cavitatie + 25 minuten lymfedrainage €  199.00
1ste  kuur 3 behandelingen € 565.00
2e    kuur 3 behandelingen 5 %  korting € 537.00
3e    kuur 3 behandelingen 10 % korting € 509.00
40 minuten behandeling Cavitatie + 25 minuten lymfedrainage €  299.00
1ste  kuur 3 behandelingen € 842.00
2e    kuur 3 behandelingen 5 %  korting € 800.00
3e    kuur 3 behandelingen 10 % korting € 758.00